Noutati

10 Nov 2021

Asociația Administratorilor Independenți AAI vă invită la lansarea Chapter Zero România, care va avea loc în data de 10 noiembrie 2021

    Asociația Administratorilor Independenți AAI vă invită la lansarea Chapter Zero România, care va avea loc în data de 10 noiembrie 2021 între orele 11:00 – 13:00 EET. Evenimentul este organizat de Asociația Administratorilor Independenți AAI din România în parteneriat cu KPMG in România și va avea participare virtuală, reunind reprezentanți de rang înalt din sectoarele public, privat și academic, inclusiv din partea Inițiativei de Guvernanță Climatică (CGI) și a Forumului Economic Mondial.
    Chapter Zero România este reprezentantul României în rețeaua internațională a Initiațivei de Guvernanță Climatică înființată de Forumul Economic Mondial in 2019. Rețeaua globală de guvernanță climatică CGI este găzduită în fiecare țară de asociația națională a administratorilor de companii și are în prezent 15 membri.
    Asociația Administratorilor Independenți AAI și Chapter Zero România își propun să mobilizeze administratorii ne-executivi si executivi din consiliile de administrație ale companiilor românești să promoveze in companiile lor implementarea Principiilor Forumului Economic Mondial pentru o guvernanță climatică eficientă, folosind guvernanța corporativă in tranziția companiilor către o economie cu emisii reduse de carbon.
    Vă așteptăm și vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare.

Simona Fătu,
Presedinte, Asociația Administratorilor Independenți AAI

chapterzero@administratorindependent.ro. Invitatia la lansare  Agenda  Sumar Eveniment  Inregistrare   Despre Chapter Zero Romania.
Press Release


Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2021 14:54:52