Noutati

07 Feb 2019

Sergiu Oprescu comentează numirea în Comitetul Executiv al grupului financiar Alpha Bank

Sergiu Oprescu comentează numirea în Comitetul Executiv al grupului financiar Alpha Bank şi şef de reţea internaţională, o poziţie care este o premieră pentru România: Este o provocare personală pe care am acceptat-o. El va rămâne CEO şi la Alpha Bank România

Sergiu Oprescu, 55 de ani, preşedintele executiv al Alpha Bank România, numărul opt pe plan local, a fost numit directorul reţelei internaţionale a grupui elen şi membru în Comitetul Executiv, o poziţie care este o premieră pentru un bancher român. El va rămâne în continuare CEO la Alpha Bank România şi va prelua coordonarea operaţiunilor din Marea Britanie, Cipru şi Albania.

“Ca Preşedinte Executiv al Alpha Bank România sunt profund onorat de numirea ca membru în Comitetul Executiv al Alpha Bank AE, preluând astfel şi pozitia de Director General al Reţelei Internaţionale. Noul rol reprezintă o provocare personală pe care o accept cu entuziasm şi responsabilitate. Este o recunoaştere a maturităţii profesionale şi a încrederii cu care a fost investită conducerea băncii din Romania.” a declarat Sergiu Oprescu.

Detalii Articol


Ultima actualizare: 08 Februarie 2019 10:19:31