Noutati

31 Mar 2022

Dilemele Board-ului 1

31 Mar 2022 | 18:30 - 20:00  Începând cu luna martie 2022, venim în întâmpinarea solicitărilor membrilor AAI cu o serie de evenimente care se încadrează în categoria „învățare experiențială” și în care ne propunem să dezbatem situații, tensiuni, dar mai ales dileme decizionale cu care se confruntă administratorii / membrii de Consilii, în contextul exercitării mandatului lor profesional în Consiliile de Administrație.
 
Prin urmare, în data de 31 martie 2022, la ora 18.30, vă invităm la prima dezbatere din seria evenimentelor „DILEMELE BOARD-ULUI”.
Tema acestui trimestru este legată de responsabilitatea dar și de răspunderea  consiliului de administrație privind STRATEGIA COMPANIEI,
într-un context special al societății în discuție, situație în care această strategie nu a generat rezultatele așteptate. Pe de o parte, înțelepciunea pe care o câștigi de pe urma unui eșec îți dă curajul de a mai încerca încă o dată, dar pe de altă parte teama de a nu repeta greșelile poate genera tensiuni care să conducă la ezitări în stabilirea noilor direcții de abordare a strategiei.
 
Scenariul din 31 martie 2022 este prezentat sintetic în anexă, cu elemente factuale, pentru a facilita analiza. Cazul va fi analizat și dezbatut de către un consiliu de administrație care își asumă, în context, roluri formale, și care va fi format din patru membri ai asociației noastre. Aceștia vor analiza aspecte legate de rolul executivilor și neexecutivilor, de nivelul de implicare a acestora în designul strategiei și care este punctul de delimitare de atribuțiuni, diferențele dintre rolul de președinte, managementul executiv și administratorul neexecutiv, precum și modul în care aceștia pot influența decizia finală. Nu în ultimul rând, maniera în care fiecare personaj simte răspunderea pe care o are cu privire la activitatea trecută și viitoare a companiei.
 
Să urmărim împreună cum vor rezolva această dilemă membrii consiliului de administrație invitati la dialog.
 Evenimentul se va desfășura online, în limba română, și va fi înregistrat.
Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment, până la sfârșitul zilei de 29 martie 2022, la adresa de email office@administratorindependent.ro
 
Cu mulțumiri,
 
Simona Fătu
Președinte AAI

Studiu de caz Strategie   Administratorii cazului


Ultima actualizare: 29 Martie 2022 06:50:09