Noutati

09 Nov 2022

Cum evitam atragerea raspunderii organelor de conducere pentru deciziile de afaceri?

In 9 Nov 2022 ora 18:30 Madalina Mitel va sustine webinarul "Cum evitam atragerea raspunderii organelor de conducere pentru deciziile de afaceri? O abordare practica - reguli de buna guvernanta corporativa si studii de caz". Inregistrare.

Odata cu acceptarea mandatului de administrare a unei societati, persoanele aflate intr-o functie de conducere isi asuma o multitudine de obligatii legale si conventionale, a caror necunoastere sau incalcare le poate atrage raspunderea.
In contextul unei legislatii din ce in ce mai stufoase si a reglementarii stricte a anumitor domenii de activitate, care sunt riscurile reale la care se expun membrii organelor de conducere la momentul adoptarii unei decizii de afaceri? Ce reguli de guvernanta corporativa si principii de buna practica pot fi urmate pentru a reduce expunerea personala in fata acestor riscuri?
Webinarul aplicat si interactiv va oferi raspunsuri la aceste intrebari, bazat pe o serie de cazuri practice, dintre care unele intens mediatizate in Romania. Membrii AAI participanti la webinar vor avea ocazia sa isi impartaseasca propria experienta legata de capcanele functiei de conducere, precum si strategiile de adoptat pentru minimizarea riscurilor si gestionarea situatiilor juridice delicate.


Ultima actualizare: 04 Noiembrie 2022 04:55:09