Noutati

26 Mar 2024

Conferinta "Imperativele deceniilor viitoare"

Chapter Zero Romania si Asociatia Administratorilor Independenti AAI in parteneriat cu Camera de Comert Romano-Britanica (BRCC) si INAQ Consulting va invita marti 26 martie 2024 ora 9:00 la conferința "Imperativele Deceniilor Viitoare" care va avea loc la Hotelul Crowne Plaza din București. 

Moderatorul evenimentului este Bogdan Pletea, Strateg în Riscuri ESG & Sustenabilitate, membru AAI, iar speakerii evenimentului sunt membrii AAI Alina Prahoveanu, Raul Pop, Ileana Botez si Simona Fătu, membrii BRCC Mathieu Gregori,  Ciprian Sandu si Loreda Dragomir si reprezentantul INAQ Consulting Ionuț Nache.

Această conferință va reuni lideri, experți și entuziaști pentru a explora starea actuală a sustenabilității și schimbărilor climatice, concentrându-se atât pe dezvoltarea durabilă, cât și pe reziliența climatică a organizațiilor publice și private.

Agenda conferinței include:

  • Înregistrare și cafea de bun venit între orele 09:00-09:30
  • Remarci introductive de la BRCC și prezentarea temei și obiectivelor conferinței între orele 09:30-10:00
  • Panel 1: Standardele ESG în 2024, cu discuții despre impactul sustenabilității și schimbărilor climatice asupra afacerilor, rolul consiliilor de administrație în abordarea acestor aspecte și studii de caz privind integrarea cu succes a strategiilor de sustenabilitate și reziliență climatică în organizații.
  • Pauză de cafea și networking între orele 11:00-11:30
  • Panel 2: Acțiuni sustenabile în sectoarele public și privat, cu explorarea provocărilor și oportunităților în îndeplinirea criteriilor ESG, prezentarea inițiativelor de sustenabilitate de succes din partea organismelor guvernamentale și a organizațiilor din sectorul public, și discuții despre colaborarea între sectoarele public și privat pentru amplificarea impactului.
  • Apel la acțiune și remarci de închidere între orele 12:30-12:45
  • Pauză de cafea și networking între orele 12:45-13:45

Conferința beneficiază de sprijinul partenerilor media: TheBizz, Business Mark, Business Review, Oameni și Companii și Nine O’Clock.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați https://brcconline.eu/the-imperatives-of-next-decades/


Ultima actualizare: 30 Martie 2024 03:04:20